O nama

Početna – O Nama

O Nama

O NAMA

Naučite nove jezike online

Webclasses1 organizira grupne i individualne tečajeve na Zoom-u

Učenje novog jezika nikada nije bilo lakše. Naučite engleski, talijanski, španjolski i hrvatski.

Mjesto gdje možete ostvariti svoje ciljeve

Edukacija obuhvaća i podučavanje i učenje znanja, spravnog prenošenja istog te tehničku kompetenciju

webclasses1 novacura1

Lako dostupan

Gdje kod da se nalaziš, možeš pristupiti nastavi, iz dnevnog boravka, sa balkona, iz drugog grada

  • Dostpnost
  • Fleksibilnost

Kreativnost

Uz slike i multimedijalne nastavne sadržaje, učinit ćemo vaše učenje zabavnim i interaktivnim

  • Aktivnost
  • Inovativnost

Dinamičnost

Ne sjediš pred računalom i gledaš u ekran, već aktivno sudjeluješ na nastavi, rješavaš zadatke, razgovaraš o temi o kojoj se govori

  • Aktivno učenje
Otkrijte Webclasses1

Evo što vam Webclasses1 nudi

00+

Zemlje naših učenika

00+

Zadovoljni studenati

00+

Godine

Profesorica Andrea

Pitali ste nas

TEČAJ IZ UDOBNOSTI VLASTITOG DOMA

Često nam polaznici govore kako je upravo ovo jedna od najvećih prednosti koje je online nastava donijela sa sobom. Uštediti vrijeme na putovanju i priključiti se na tečaj svega nekoliko minuta prije početka sata ne zvuči loše, zar ne? Pogotovo kad pomislite na sve svakodnevne obveze, posao, faks ili školu koji ispunjavaju veći dio našeg dana. Osim toga, online nastava omogućuje fleksibilnost i mobilnost – na tečaj se možete priključiti iz svog doma, apartmana na moru ili pak nakon ručka kod bake. Sve što Vam treba su Internet i laptop ili mobitel.

ZOOMANJE UZ MINIMALNO TEHNIČKO PREDZNANJE

Nisam baš na TI s tehnologijom!“ najčešći je strah koji polaznici vežu uz online nastavu. Možemo vam odmah reći da razloga za strah – nema!

Na našim online tečajevima koristimo platformu Zoom koja je vrlo jednostavna i intuitivna za korištenje pa Vam za sudjelovanje na nastavi nije potrebno nikakvo tehničko predznanje. Na Vama je samo da program Zoom instalirate na svoja računala. Zoom je za Vas besplatan i baš je fora – zoomajte s nama!

STANDARDI KVALITETE KAO U PRAVOJ UČIONICI

Nastava uživo ili online nastava – mi volimo i jedno i drugo! Vi, naravno, birate što Vam bolje odgovara, ali imajte na umu da se nastava u oba slučaja odvija prema jednakim standardima kvalitete. Na online tečajevima Vi možda niste fizički prisutni u učionici, ali naši profesori nastavu održavaju baš kao da ste ovdje s nama – na tečaju se uvježbavaju sve četiri jezične vještine: čitanje, pisanje, slušanje i govor. Naši profesori će Vas pratiti kroz sve faze učenja i davati vam individualizirane savjete i smjernice koje će Vam pomoći da što brže i lakše usvojite strani jezik.

INTERAKTIVNA, DINAMIČNA I RAZNOLIKA NASTAVA

Nastava u virtualnoj učionici odvija se u stvarnom vremenu. To znači da polaznik nije samo pasivni promatrač i ne koristi neku statičnu platformu za samostalno učenje, već aktivno sudjeluje u nastavi. Osim toga, na našim online tečajevima jezik učimo kroz stvarne situacije – naručujemo hranu u restoranu, simuliramo odlazak u kupovinu, pišemo mailove, vodimo telefonski razgovor i rezerviramo sobu u hotelu. Znamo koliko je važno „progovoriti“ strani jezik i upravo zato na našim online tečajevima stavljamo naglasak na samu komunikaciju i interaktivan pristup.

STRUČNA USAVRŠAVANJA PROFESORA U RADU S DIGITALNIM ALATIMA

Prelaskom na virtualnu nastavu i naši su se profesori našli pred velikim izazovom. Trebalo je prenijeti znanje polaznicima na jedan sasvim novi način, bez osobnog kontakta i bez mogućnosti provođenja brojnih aktivnosti i igara koje zahtijevaju prisutnost polaznika u učionici. Kao tim smo prepoznali važnost usavršavanja naših nastavničkih vještina i u digitalnom svijetu kako naša nastava u virtualnoj učionici ne bi izgubila ono po čemu nas naši polaznici prepoznaju – kvalitetu i profesionalni pristup. Stoga naši profesori pohađaju brojne edukacije o virtualnoj nastavi i digitalnim nastavnim alatima kako bismo pratili trendove i išli u korak s vremenom. Na našim Vas online tečajevima tako očekuju online kvizovi, interaktivni dodatni materijali i vježbe, digitalni lov na blago te brojne druge aktivnosti kojima obogaćujemo našu nastavu.